Search
Close this search box.
vision meat vegan products

За нас

VISION MEAT е брандът, който ти предоставя възможност да разнообразиш начина си на хранене. Вече можеш да се храниш по-балансирано и природосъобразно, без да се лишаваш от вкуса, който обичаш.

Изненадай себе си колко лесна е промяната, опитвайки алтернативните продукти на VISION MEAT.

Създадохме разнообразие от продукти с алтернативно съдържание на основата на грахов протеин със същия неустоим и сочен вкус, който търсим в храната и споделяме с любимите ни хора, на барбекю или в ежедневното ни меню.

Често задавани въпроси

Грахът е висококачествен, лесно усвоим източник на протеин. Той се получава чрез извличане на протеин, като обвивката на граха се отстранява и след това грахът се смила. Две лъжици грахов протеин съдържат 120 калории и около 27 грама протеин. Той е богат на желязо, аргинин и аминокиселини. Има ниско съдържание на захар и въглехидрати,  подобрява мускуления растеж и придва усещане за ситост.

Граховият протеин е лесен за усвояване от организма. Причината за това е, че не съдържа лактоза или глутен, които могат да бъдат трудни за преработка от тялото, особено ако имате непоносимост към глутен или лактоза.

Ето защо избираме граховият протеин като основа на продуктите VISION MEAT – той е без лактоза и глутен, веган е и не е алергeн.

Предимството на алтернативните веган продукти VISON MEAT е, че дава възможност на хора с висок холестерол да продължават да се наслаждават на вкуса от храната, без да консумират месо. Гамата продукти на растителна основа е с балансирано съдържание на лесно усвоим протеин и е богат източник на фибри.

Щастливи сме, че можем да предложим алтернативни веган продукти с неразличим вкус от храната, с която сме свикнали. Продуктите VISION MEAT имат за цел да разнообразят дневното меню, без това да бъде за сметка на вкуса, който обичаме. Така един бургер или хапки продължават да бъдат апетитни и сочни.

Открий рецепти за твоето разнообразно веган меню тук.

Разбира се! Тенденциите към по-балансирано меню се откриват и в ресторантите и заведенията за бързо хранене. Към продуктите VISION MEAT добавихме макси опаковки, които са насочени освен за крайните потребители, но и към собствениците на такива заведения.

Ако ти си собственик на заведение за хранене и желаеш да предоставиш веган алтернатива на своите гости, то свържи се с нас, за да работим заедно в тази посока.

За съжаление, нямаме възможност да предоставим тази опция, тъй като продуктите са с постоянен хладилен режим и съхранение при температура от – 18⁰C. Затова ежедневно работим в посока разширяване на партньорската търговска мрежа.

Открий продуктите VISION MEAT в обект близо до теб или онлайн тук.